Share on Facebook

DOVADA VIDEO ca NICIUN avion nu a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001

de Pauza adaugat cu 95 de zile in urma


Chiar daca a trecut ceva timp de la producerea acelui accident, misterele legate de ziua de 11 septembrie 2011 sunt departe de a fi elucidate. Exista foarte multe voci care afirma ca atacurile coordonate asupra Statelor Unite ale Americii nu au fost a unor teroristi ci mai degraba a unui complex si diabolic plan al guvernului american.

 

Analizate si studiate de atatia ani de zile, imaginile pe care toata lumea le-a vazut la televizor nu par atat de credibile. I clipul de mai sus veti vedea doua dovezi cum ca tot ce am vazut initial nu este real.

In primul si-n primul rand avionul cursei 175 patrunde foarte usor in al doilea turn al World Trade Center, fara sa explodeze in momentul impactului. Urmatorul aspect nu poate fi pus de nimeni la indoiala. Urmarit cu incetinitorul, filmul releva ca, inainte de impact, aripa stanga a avionului trece prin… spatele unei cladiri alaturate, ceea ce nu poate fi decat rezultatul unei erori grafice a unui montaj video realizat in studio si nicidecum posibil intr-o filmare live.Voi ce credeti? A fost sau nu atac terorist?

sursa video: youtube.comloading...